2011. augusztus 11., csütörtök

Az Őrtorony a Szajhával hált

A következő videó fordítását készítettem el nektek, a FELIRATOZÁST be lehet kapcsolni a teljes képernyő melletti gombbal (kis felfelé mutató nyíl):

Az Őrtorony titkos szövetsége az ENSZ-el.
"Az Egyesült Nemzetek Szövetsége

Továbbra is figyeljetek!

"bebizonyosodott, hogy a vadállat jelképezi vagy ábrázolja az Ördög látható, politikai szervezetét a Földön, és a vadállat képe jelenti a Népszövetséget és annak örökösét az Egyesült Nemzetek Szövetségét"

Őrtorony 1966 július 15. 439. oldal

Nagy-babilon a skarlátszínű vadállaton lovagol.

A Jelenések könyve leírja a (szajha) pusztítását a politikai elemek kezeiben. Utóbbiakat a "tíz szarv" szimbolizálja, amelyek támogatják az Egyesült Nemzetek Szövetségét, "egy skarlátszínű vadállatot" amely Sátán vérfoltos politikai rendszerének a jélképe.

sh Keresés (1991) 16. fejezet 370. oldal

"Ez a kétszarvú vadállat a hetedik világhatalom, az Anglo-Amerikai világhatalom, amely előidézte, hogy a Föld nemzetei megformálják a "vadállat képét," a Népszövetséget, és később az Egyesült Nemzetek Szövetségét"

Őrtorony 1955 október 15. 638. oldal

Nagy-babilon a skarlátszínű vadállaton lovagol.

"A politikai elemek szintén támogatásukat nyújtják a Nyolcadik Világhatalomnak, az Egyesült Nemzetek Szövetségének, és a nemzeteik alkotják e szövetség tagjait. Ez a hitetlen Nyolcadik Világhatalom dacosan ellenáll Jehova Messiási királyságának.

-ka 317. oldal

Tehát nekünk semmit sem szabad tenni az ENSZ-el kapcsolatban. Példaként arra, hogy hogyan nem szabad helyeselnünk az efféle szervezeteket, egy csodálatos bekezdést találunk az Őrtoronyban, a YMCA-ről. Ezt fogom most felolvasni.

A YMCA-hez tagként történő csatlakozással a személy elfogadja vagy helyeseli a szervezet általános céljait és működési elveit. Nem egyszerűen fizet valamiért amit megkap, mint például amikor a nyilvánosságnak árult dolgokat vásárolunk egy boltban. (vesd össze 1 Korintusz 8:10; 10:25) Vagy a tagsága nem csupán egy belépő, mint amikor egy személy vesz egy színház jegyet. A tagság azt jelenti, hogy a személy szerves részévé vált ennek a szervezetnek, amelyet határozott vallásos célokkal alapítottak, ideértve a vallásköziség népszerűsítését. Ezért egy Jehova Tanújának aki ilyen állítólagos "Keresztény" egyesülés tagjává válik, ez hitehagyást eredményezhet.

Őrtorony 1979 január 1. 31. oldal Olvasók kérdései

Tehát biztosak lehetünk, hogy nem csatlakozunk olyan szervezetekhez mint a YMCA, és különösképpen nem az Egyesült Nemzetek Szövetségéhez, mivel ezek dacosan ellenállnak Jehova messiási királyságának.

Néhányan az állították, hogy az Őrtoronynak kapcsolata volt az Egyesült Nemzetek Szövetségével, de ez egyszerűen nem lehet igaz. Az Őrtorony Isten szervezete. Isten szervezetének hogyan is lenne bármi köze Sátán vérfoltos politikai szervezetéhez?

De most mindennek vége. Az interneten menjünk az Egyesült Nemzetek Szövetségének weboldalára, mert itt található bizonyíték arra, hogy az Őrtorony hatással volt vagy valamiféle szövetségben volt az Egyesült Nemzetek Szövetségével. Igazak ezen állítások? A mai napon pontot teszünk erre az ügyre. Hah, mi ez? Az Őrtorony az Egyesült Nemzetek Szövetségének a tagja volt majdnem 10 évig? Mi? De biztosan automatikusan írták alá vagy ilyesmi nem? Jaj ne, itt egy kérelem, két ember aláírását kívánja meg, két tanúét, minden megállapított kérdésben.

Ez rossz, ez nagyon nagyon rossz..."

A 'YMCA' rövidítés a Young Men's Christian Association nevű társaságra utal, amelyet azért alapítottak, hogy a nagyvárosban először járó fiatal keresztény féfriakat megvédjék a „város veszélyeitől”. A YMCA szállást és közösségi kikapcsolódási lehetőségeket biztosított a hozzájuk fordulók számára.
forrás: wikipedia
Az említett dokumentumot ti magatok is megkereshetitek az interneten,

(nyiss egy böngészőt, írd be: google.hu   Ezután írd be a keresőbe: united nations  A találatok közül kattints az elsőre. Itt kattints a 'Welcome' feliratra, hogy belépj az oldalra. Az oldalon a jobb felső sarokban lévő kis mezőbe, másnéven keresőbe ahol a 'Search UN Website' felirat található írjuk be: watchtower    Az előtűnő oldalon az ENSZ minden Watchtower-el kapcsolatos dokumentumát megtalálhatjuk, csak kattintsunk a címükre. Az első találat a tagsági nyilatkozat elfogadásáról szól.)
de az alábbi linkekre kattintva it megtekinthetitek azokat:

1 megjegyzés:

  1. Azt hiszem hogy a szervezet neve DPI volt ahova titkossan beiratkoztak és amit az Angol ujságíro véletlenül felfedezett és kidta az Independent nevü ujságban. Amikor megmutattam nekik a cikket azt mondták hogy hamis mert a wt soha se tette volna ezt. De amikor kiderült hogy mégis igaz volt akkor próbálták leminősíteni a helyzetet.

    VálaszTörlés