2011. augusztus 2., kedd

Az apád vagy férjed elszigetelődése tőled, a rejtett agykontroll miatt


A következő videó szövegét fordítottam le nektek:


"A családi egység támadás alatt áll az Őrtorony társulat által. Azt fogom most nektek bemutatni, hogy hogyan állnak a Jehova tanú családok az Örtorony szervezet bombázása alatt. Nézzük meg ezt a levelet a véneknek címezve, figyelembe véve az új kiadását a Shepherd the flock of God (Isten nyájának Pásztorai) amely a vének tankönyve. A következőket olvashatjuk:

"A tankönyveket nem szabad kinnhagyni/elölhagyni az asztalokon, vagy más helyeken, ahol a családtagok vagy más személyek könnyen elérhetik/hozzáférhetnek. Az információ kizárólag véni használatra lett tervezve, és más személyeknek semmilyen lehetőséget sem szabad adni hogy elolvassák az információkat."

Ebben a levélben a véneknek kikötik, hogy tartsák a dolgokat titokban a családjuk elől. Az információk ebben a publikációban nem tartalmaznak semmi újat, amit a családtagok már ne tudnának; de az a tény, hogy az Őrtorony társulat parancsba adja a véneknek, hogy tartsanak titokban dolgokat a családjuk elől; ez egy pszichológiai elszietelődést okoz az egyéniségekben az ilyen családokban. Tehát ha egy vén felesége vagy, ügyelj arra hogy a férjedet arra utasítják az Őrtorony társulat vezetői által, hogy titkolózzon előtted. Arra utasítják hogy tartson titokban dolgokat a saját gyereke előtt, és ez a pszichológiai nevelés a társas gondolkodást támogatja, a többes figyelmen kívül hagyást, amely az Őrtorony társulat vénei között létezik. A vének testülete sokkal fontosabbá válik mint a vén saját családja. Szeretném mégegyszer megmutatni önöknek:

"A tankönyveket nem szabad kinnhagyni/elölhagyni az asztalokon, vagy más helyeken ahol a családtagok vagy más személyek könnyen elérhetik/hozzáférhetnek. Az információ kizárólag véni használatra lett tervezve, és más személyeknek semmilyen lehetőséget sem szabad adni hogy elolvassák az információkat."

  Tehát mégegyszer: a vének testületének tagjai pszichológiailag sokkal fontosabbak a vénnek mint a saját családja. Ha te egy Jehova Tanúja vagy és látod, hogy a családodat íly módon támadják, figyelj erre; és tudom, hogy ezt nem mondhatjátok ki mert az apátok vén, és a vének testülete fontosabb neki mint a családja, de ez így működik. Remélem ez segített neked. Csao."

A videó lényege ami nagyon fontos. Nem csak az a fontos, hogy a vének könyve leírja a véneknek, hogy mit kell tenni, hogyan kell eljárni pedofília vagy állattal közösülés esetén, hanem az, hogy a véneket a Vezető Testület a családjuknál is felsőbbrendűeknek szocializálja, ezáltal egy sohasem kimondott elszigetelődés jön létre a családon belül is és a gyülekezet tagjaival is. Erre csak a következő bibliaverssel reagálnék:

Máté 23:10: "Vezetőnek se hívjanak benneteket, mert egy a Vezetőtök, a Krisztus"
Vezetők márpedig vannak Jehova Tanúi gyülekezeteiben... nem is akármilyenek sajnos.

1 megjegyzés: